Jeppe K. Lilholt

Byrådskandidat

Baggrund

Bor i Niverød, gift med Marina og far til to døtre.
Uddannet skolelærer og i fritiden i gang med en bachelor i jura.

Erfaring

Beskæftigelse

2018- Skoleleder på Atheneskolen
2016-2018 Centerleder UU-Gribskov, Gribskov kommune
2010-2016 UU-vejleder UU-Sjælsø
2005-2010 Skolelærer Baunebjergskolen

Politisk

Har været formand for Fredensborg musikskoles bestyrelse i 8 år og medlem af vælgerforeningens bestyrelse i 3 år.

Kompetencer

eg ønsker, at Fredensborg skal være borgernes kommune.
Hvor borgere tager aktivt borgerskab til sig – med det ansvar som et borgerskab medfører. Jeg tror på, at man først skal gøre sin pligt og derefter kræve sin ret.
Jeg har en viden om ungdomskultur og uddannelsespolitik og vil kunne bidrage til en videreudvikling af kommunens ungestrategi. Vi skal dyrke talenterne og belønne dem som tager ansvar for dem selv.
I min tid som formand for musikskolen ville jeg gerne have musikskolen ind og spille koncerter på kommunens plejehjem, idet jeg mener at kommunen skal knyttes sammen gennem kultur – på tværs af alder.

Mine konservative mærkesager

  • Ungestrategi
  • Uddannelse
  • Tryghed
  • Kultur
  • Iværksætteri

Lidt mere om mig

Jeg er oprindelig uddannet skolelærer og sidenhen uddannelsesvejleder. I 2 år var jeg centerleder i ungeenheden i Gribskov kommune. Siden 2018 har jeg været skoleleder på Atheneskolen, skolen for højt begavede børn.
Gennem 8 år var jeg formand for Fredensborg musikskoles bestyrelse, men måtte udtræde da mine børn fik andre interesser.
Jeg er medlem af grænseforeningen, frivillig på sommerlejre hver sommer, aktiv vinterbader og glad for Danmarkshistorie.