Mikkel Hartwich

Byrådskandidat

Mikkel Hartwich

Baggrund

Født 8/11/94
Bor I Humlebæk
På Baunebjergvej 528
Sammen med min skønne kæreste og lille datter, som er fra november 2020
Er uddannnet salgsassistent/købmand med speciale i fødevare

Erfaring

Beskæftigelse

Arbejder i skadesservice branchen

Politisk:

Jeg har ikke den store erfaring med politik, men går meget op i den politiske debat og synes den er spændende. Samt jeg gerne tager en dialog omkring ting, jeg ikke er enig med andre i.

Kompetencer

Jeg ser tingene fra de unges synspunkt på en anden måde, og samtidigt med at jeg selv er ung, så har jeg en masse livserfaring fra min tid som anbragt, som vil hjælpe mig til at blive ved med at kæmpe, for de ting jeg tror på.

Jeg tror på jeg kan gøre en forskel i Fredensborg kommune

Mine konservative mærkesager

Foreningsliv/idræt

Jeg brænder selv for sport og foreningslivet, og har også selv været aktiv i flere foreninger i kommunen, både i bestyrelsen samt som træner, og jeg ved derfor at det til tider kan være svært for foreningslivet og netop nu, hvor vi har Corona inde på livet, er det arbejde der bliver gjort i diverse foreninger super vigtigt.

Ældreområdet:

Jeg synes vores ældreområde er vigtigt og især i plejesektoren, hvor at jeg synes at der ska være en værdig behandling af alle borgere, ikke fordi jeg siger behandlingen af dem nu er skidt, men fordi jeg tror vi kan gøre det bedre endnu.

Børne og unge området:

Som tidligere anbragt, synes jeg det er helt vildt vigtigt med børn og unges trivsel, og jeg håber på at man i Fredensborg kommune kan være forgangs kommune for børn og unges trivsel, og i særdeleshed blandt dem der har det sværest, de socialt udsatte.

Lidt mere om mig

Jeg er som sagt tidligere anbragt og jeg har en kæmpe interesse for anbringelsesområdet, hvilket kan ses på flere måder både ved tidligere artikler, blandt andet politikken og nyhedsindslag på tv2 Lorry samt deltagelse i go aften Danmark. I forhold til operation julegaveregn hvor jeg er med til at samle ind til en ekstra gave, til børn og unge der er anbragt på de danske døgn- og dagtilbud.

Udover dette er jeg håndboldtræner og spiller også selv. Håndbold er noget af det der har givet mig mest, og derfor er jeg glad for at kunne give noget tilbage dertil, ligesom jeg nu drømmer om at kunne give tilbage til Fredensborg kommune.