Morten Hubenbecker Poulsen

Byrådskandidat

Morten Hubenbecker Poulsen

Baggrund

Født 1961, bor på Vibevej i Nivå, Single. Datter på 25 år.
30 år i kommunen, Kokkedal og Nivå.
Civilingeniør (bygning) fra DTU og MBA fra Henley/London.

Erfaring

Beskæftigelse

  • Ehubnordic, 2016-nu, Adm. Direktør/ejer, Start-up fokuseret på e-handel i Kina, b.la med PostNord som ejer. En rejse fra en mand i et kontor i Ballerup til nu en virksomhed med 15 mand i Kina og 7 i Danmark.
  • Kennedy Consulting, 2011-2016, Rekruttering og rådgivning.
  • Tectura, 2004-2011, adm. Direktør. International konsulentorganisation, Nordisk og Hollandsk enhed. Bygget op fra 100 personer til 250 personer.
  • IBM, 1988-2004, flere internationale stillinger, bl.a.. International projektdirektør i Paris HQ. Sluttede som Nordisk direktør med ansvar for Nordisk salgsorganisation.
  • Aerokort, COO, 1985-1988, GIS (kortlægning)

Generelt har min erhvervserfaring primært været international orienteret, med utallige rejser og et permanent ophold fra 1995-1997 i Paris. Det har givet udsyn og indsigt.

Jeg er så heldig at have erfaring fra de store firmaer kombineret med en ’hands-on erfaring’ med start af mindre firmaer.

Politisk

Medlem af bestyrelsen i Fredensborg siden 2019. Har, i samarbejde med Jesper Tvilde, været ansvarlig for politisk udvikling, formulering af erhvervspolitik og tovholder på det konservative høringssvar til Fredensborg Kommunes plan strategi 2021.

Medlem af Partiets internationale udvalg

Kompetencer

Helt overordnet, så er jeg drevet af at ville gøre en forskel samt af en følelse af at det er på tide at give noget tilbage til det samfund som jeg har nydt godt af i mange år (uddannelse mv.).

  • Lyttende og vil gerne i dialog med mennesker
  • Bred erfaring og indsigt
  • Vant til at samarbejde og skabe resultater.
  • Stærk forhandler med strategisk mind-set.

Mine konservative mærkesager

Erhvervspolitik og udvikling i Fredensborg kommune.

Erhvervsfokus er totalt fraværende i kommunens oplæg til strategi. Erhverv er spænder fra detailhandlen i byområderne, til kreative erhverv i de nye bycentre, landområderne og egentlig industri (Ikke at vi skal have tung industri).

Klima og Miljø

F.eks kystsikring og bevarelse af de skønne områder i kommunen, eks. Kystområderne. Men også håndtering af stigende nedbørsmængder, affaldshåndtering mv.

Bycentrene

en sund og bæredygtig detailhandel i vores bydele, til gavn for alle og specielt vores ældre.

Infrastruktur

F.eks IT, Miljø og Trafik (Kystbanen-Tog til tiden! )

Kultur politik

Vi skal holde fokus på viden og indsigt. Støtte vores museer og foreninger.

Senior Politik

Senior boliger og ordentlige forhold på plejehjem, såvel for beboere som personale.

Lidt mere om mig

Jeg er bredt interesseret, fra historie og litteratur til sport.

Spiller Golf i Simons Golfklub og skak i Sjælsø Skakklub.

Jeg har boet i kommunen siden 1985, i såvel Kokkedal som Nivå.

Aktiv i Vælgerforeningen siden 2019 og har været med til at lave det politiske fundament. Det er vigtigt at vi går til valget som et hold og sikrer det bedst mulige samlede resultat og ikke fokuserer for meget på individuelle målsætninger. Vi vil op til valget i 2021 lave et samlet forløb for alle kandidater, hvor jeg i hvert fald vil hjælpe til med at få kandidaterne ’løbet i gang’, med den viden som vi har om det eksisterende politiske arbejde.

#Kanviikkegøre det lidt bedre?