Celine Lind Jakobsen

Byrådskandidat

Baggrund

19 år gammel. (25. Oktober, 2001.)
Jeg bor i Kokkedal sammen med min mor.
Jeg går til dagligt i 3.G på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium, hvor jeg studerer samfundsfag og engelsk.
Jeg har planer om at søge ind på Religionsvidenskabs-studiet på Københavns Universitet, når jeg er blevet student til sommer.
Jeg har været medlem af det Konservative Folkeparti siden marts, og er derudover også medlem af Konservativ Ungdom. Jeg brænder for den konservative sag, og vil arbejde målrettet for at sprede det konservative budskab i Fredensborg Kommune.

Erfaring

Beskæftigelse

Studerende i 3.G
Gymnasiet på Nordsjællands Grundskole og Gymnasium

Fritidsjob som personlig assistent i den private virksomhed German Machine Technics

Politisk

Medlem af Konservativ Ungdom

Kompetencer

Jeg har endnu ikke den store politiske eller livslige erfaring, men jeg meget aktiv på sociale medier, og har særligt mange kompetencer på Instagram, hvor jeg har en del følgere. Det vil jeg vurdere som min vigtigste kompetence ift. Valgkampen, og til at sprede det konservative budskab.
Derudover, vurderer jeg også at min alder kan være en fordel ift. At fange den yngre vælgergruppe i Fredensborg Kommune.

Mine konservative mærkesager

  • Belysning på utrygge steder: Der skal opføres belysning på de steder i kommunen, der kan virke skumle, og usikre. Det skal være og føles trygt for borgerne at færdes i Fredensborg Kommune. Muligvis også overvågning på særligt utrygge steder.
  • Niveauinddeling i folkeskolen: Der skal være plads til at de stærkeste elever kan optimere deres potentiale, ligesom vi skal sikre at de svageste ikke bliver tabt. Derfor skal der i de større klassetrin indføres niveauinddeling i enkelte fag.
  • Et godt idræt og foreningsliv; Særligt med fokus på børn og unge. Et godt foreningsliv er vigtigt for et godt civilsamfund, og tilføjer særlig værdi hos børn og unge, da de frivillige fællesskaber er stærkt præget af engagement og kompetencer.
  • En stærk kirke-og kultur politik. Danmark er et protestantisk-kristent land, der danner grundlag for vores værdisæt, kultur og historie. Derfor skal vi understøtte den danske folkekirke.

Lidt mere om mig

Udover mit studie, og mit fritidsarbejde, er mine store interesser indenfor politik, teologi og mellemøstlig kultur.

Jeg er fast kirkegænger, og deltager i bibellæsnings arrangementer i Karlebo-sogn, da jeg syntes den kristne kulturarv er et utroligt vigtigt element i det danske identitetsgrundlag, og den almene dannelse. Derudover nyder jeg også det lokale kendskab og fællesskab, det medfølger.

Jeg har boet i kommunen hele mit liv, og har derfor en stor lokal omgangskreds.
Jeg er fokuseret, målrettet og ambitiøs ift. Min uddannelse, og bestræber mig altid efter mest mulig viden.