Mikkel Dodt Fregerslev

Byrådskandidat

Mikkel Dodt Fregerslev

Baggrund

Jeg bor i Humlebæk på Torpenvej 27J.
Er lige fyldt 50 år – gift – og far til 2 skønne børn på 12 og 16 år der begge har gået på Humlebæk skole hhv. Gl. Strandvej og Baunebjergvej. Min yngste er netop skiftet til Humlebæk Lilleskole og min ældste er startet på efterskole.

Er Handelsuddannet med speciale i Organisation og Ledelse. Efter min studietid flyttede jeg til Schweiz og derefter Grækenland. Herefter endte jeg i København indtil jeg mødte min hustru der boede i Humlebæk. Det er 26 år siden. Vi startede med at bo i Humlebæk, købte hus i Fredensborg hvor vi først boede på Kirkeleddet og derefter i Vilhelmsro. I 2008 byggede vi vores nuværende hus centralt i Humlebæk.

Jeg har 25 års ledelseserfaring fra det private erhvervsliv. De sidste 20 år i egen virksomhed.

Erfaring

Beskæftigelse

Direktør og partner i egen virksomhed indenfor IT- og telebranchen, KLC Erhverv Virum og Bestyrelsesformand for KLC Erhverv kæden.

Politisk

Udover lidt frivilligt arbejde i forbindelse med valg ikke nogen politisk erfaring, bortset fra masser af foreningsarbejde, grundejerforeninger m.m.

Kompetencer

Er god til at motivere og skabe fremdrift. Med mere end 25 års erfaring, fra et stærkt konkurrence drevet marked, ved jeg, at det er et langt sejt træk at opnå resultater. Det er vigtigt at arbejde målrettet og sikre at der stadig er godt humør på rejsen.
Er en udpræget holdspiller, men drives af resultater.

Mine konservative mærkesager

Fredensborg kommune er et fantastisk sted at bo

  • men vi kan gøre mere.

Bedre skoler og fritidstilbud, mere valgfrihed og sikring af Fredensborgs grønne områder. Dette sammenholdt med bedre styr på økonomien, så der er råd til at gennemføre de vigtige tiltag.

  • Foreningerne – kommunens foreninger skal ligeledes styrkes så de kan hjælpe med integration, sundhed (både fysik og mentalt) og med at skabe et tilhørsforhold/ejerskab i lokalområdet.
  • Erhvervslivet – Grundlaget for velfærden er velstand og derfor gode vilkår for vores virksomheder. Hurtig sagsbehandling, godt iværksættermiljø og færre afgifter.
  • Hverdagslivet – uanset hvor man er i livet skal man have adgang til gode velfærdstilbud. Valgfriheden indenfor dagtilbud, skoler, ældrepleje og fritidstilbud skal styrkes.
  • Infrastruktur – vi skal være foran, digitalt og på vejene. Bredbånd og mobildækning skal være i top. Sammenhængen mellem de mindre byer og Humlebæk, Fredensborg, Kokkedal og Nivå – særligt for cyklende og den offentlige transport – skal styrkes.
  • Skat – Vi betaler for meget i skat i Fredensborg Kommune. Vi har flere penge end vi må bruge på anlæg og service. Derfor skal pengene tilbage til borgerne ved at sænke skatten

Lidt mere om mig

Jeg vil gerne medvirke til at gøre Fredensborg Kommune til Danmarks bedste sted at bo. Vi skal have de bedste vilkår for at starte og drive virksomhed, moderne skoler med de bedste faciliteter og på sigt evt. også gerne en erhvervsskole eller lignende.

Er vild med iværksætteri, og vores kommune kan virkelig udvikle sig på det område – det vil jeg gerne medvirke til.

Skatten skal naturligvis også være rimelig, og gerne under landsgennemsnittet så de bedste indkomster ikke flygter.

Som en del af det konservative kandidathold vil jeg gerne medvirke til at skabe sammenhold så vi kan sikre fremgang til næste valg, og gerne nogle flere pladser i byrådet så konservative mærkesager forhåbentlig kan udmøntes i fornuftige løsninger for kommunen, og ikke mindst borgerne.

Jeg har boet i kommunen i ca. 25 år, først Humlebæk, så 10 år i Fredensborg, og siden 2008 igen i Humlebæk.

Ikke mindst grundet min børn har jeg en stor berøringsflade indenfor kommunens foreninger ligesom jeg har lavet en del frivilligt arbejde der (bl.a. 10 år i bestyrelsen for Fredensborg Boldklub/FBI, og pt. I bestyrelsen for Humlebæk Gymnastik- og Parkourforening/HGP).

Ligeledes har jeg en interesse for kulturlivet, primært moderne kunst (er stor fan af Louisiana), og udøvende scenekunst (begge børn spiller i Ragnarock, Mastodonterne m.m.) – ville gerne arbejde for bedre vilkår til den kunstart også. Blandt andet mener jeg at et evt. kommende Kulturhus i Humlebæk bymidte bør indeholde en sal til scenekunst.

Det der bør kendetegne vores kommune er sammenhold, også på tværs af bysamfund, at vi anerkender individer, men også at vi tør stille krav til såvel borgere som kommunen.