Mette Nørtoft

Byrådskandidat

Baggrund

Født i 1962 (57 år)
Gift med Brian i foreløbig 31 år. Vi har 5 børn i alderen fra 18 til 32 år, den yngste bor stadig hjemme.
Bosiddende på Hørsholmvej 3 i Humlebæk

Erfaring

Beskæftigelse

Arbejder med regnskaber, både som selvstændig bogholder for mindre og mellemstore virksomheder, samt som lønansat økonomichef i et mellemstort Aktieselskab

Politisk

  • Medlem af Det Konservative Folkeparti fra 2011 –
  • Økonomiansvarlig i vælgerforeningen fra 2019

Kompetencer

God til at have flere bolde i luften, mener selv jeg er god til at lytte, men giver også gerne min mening til kende.
Jeg har arbejdet med tal på mange planer i hele min karriere og mener at jeg har en god forståelse for økonomi.

Mine konservative mærkesager

Gøre Fredensborg Kommune, mere attraktiv for erhvervslivet, så vi kan få en sammenhæng mellem arbejdspladser og boliger, til gavn for både borgere og erhvervsliv. Dette indebærer også at handelslivet i lokalsamfundene skal bevares og meget gerne udvikles.

Fredensborg Kommune må meget gerne være grønnere.

Lidt mere om mig

Som selvstændig erhvervsdrivende gennem mange år, både i mit eget firma, men også med en mand, der er selvstændig brænder jeg for de små og mellemstore virksomheder og mener at gode muligheder for erhvervslivet er en betingelse for at vi kan have et rigt samfund.

Jeg har en bred erfaring, primært fra det private erhvervsliv, både som mellemleder, økonomiansvarlig og i bestyrelsesarbejde, men har også i mine yngre år arbejdet i det offentlige system.

Jeg kan godt lide, når der er noget at tage fat i både på arbejde, men også på hjemmefronten, hvor der ofte har været travlt med 5 børn og 2 erhvervsaktive forældre, dette har krævet samarbejde for at få alle ender til at nå sammen, hvilket jeg tænker jeg vil kunne bruge i det poliske arbejde.

Jeg mener helt klart at et kandidathold, der arbejder sammen for det Konservative Folkeparti i kommunen er en betingelse for at opnå et godt valg, både for de enkelte kandidater, men også for partiet i sin helhed og jeg helt klart gøre mit for at være med til at samle gruppen.